Värinautit 10 vuotta

Värinautit täyttivät 10 vuotta vuonna 2020!

On kulunut 10 vuotta siitä kun Värinautit esiintyivät ensimmäisen kerran yhdessä Hämeenlinnan Hippaloilla kesällä 2010. Sen jälkeen Värinautit ovat kokeneet yhdessä monta hienoa seikkailua ja tulleet tutuiksi ympäri Suomea. 
Aika menee nopeasti hyvässä seurassa!

10-vuotista taivalta juhlittiin läpi vuoden näkyvästi kaikilla Värinauttien kanavilla. Luvassa on uutta ja uudistettua materiaalia, kuvamuistoja ja kaikkea muuta Värinauttimaista!

Juhlavuosi alkaa ilahdutuskukkasilla. Ensimmäisenä Värinautti-tehtävänään, kesällä 2010 Värinautit toteuttivat kutsuvieraina Hämeenlinnan Hippaloille kadunvaltaustempauksen. Silloin yksi Hämeenlinnan keskustan kaduista kukitettiin viestein ja väritettiin katuliiduilla. Tarkoitus oli jättää iloisia viestejä ohikulkijoille ja jakaa hyvää mieltä.

Nyt 10 vuotta myöhemmin haluamme jakaa iloisten viestien jakamista ja kannustaa kaikkia Värinauttien ystäviä jättämään iloisia viestejä näiden vuosien kunniaksi! Voit tehdä sen joko tulostamalla kukat tai lähettämällä ne sähköisesti viestin tai somen avulla.

Matka jatkuu nettisivuilla ja somessa @varinautit! #värinautit10v
Kiitos kun olet mukana Värinauttien matkassa!
Värikkäin terveisin Anni ja Mona

Katso videolta 10 vuoden kohokohdat.

Tulostettavat ilahdutuskukat

Tulosta ja leikkaa. Kirjoita viesti ja jätä esille.

Sähköisesti jaettavat ilahdutuskukat

Tallenna kuva puhelimelle, lisää teksti puhelimella ja lähetä viestinä tai jaa somessa.